Post by cramimspecgastcom on Mar 7, 2022 17:48:48 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ RPG Dice: Heroes of Whitestone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RPG Dice: Heroes of Whitestone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează infinite primogems ▞▞▞
▞▞▞ RPG Dice: Heroes of Whitestone 2022 version ▞▞▞
Un joc cu câteva elemente de aventură cu adevărat distractive.
Concept de joc interesant. Nu pot spune cu adevărat întâmplător, dar distractiv să ispitești soarta
Jocul nu a putut funcționa! Ecranul era întunecat și stricat
Are toate jocurile obișnuite pentru telefoane mobile pe turn, eroi Gacha și picături rare necesare pentru a face upgrade totul. Aș spune că aroma și povestirea sunt peste medie și progresul nu este jignitor. E omonim, aruncarea zarurilor, este foarte satisfăcătoare. (Acest lucru reflectă primele ore în care jocul mi-a cerut o recenzie)
De la această nouă actualizare, nu mai puteți îmbunătăți armura folosind altă armură ca resursă. Jocul este destul de simplu și te limitezi la plictiseală cu acest joc. Dar acum jocul nu merită jucat.
A început puțin încet, dar lucrurile par să se îndrepte puțin. Cel puțin suficient pentru a verifica mai departe. Îmi place amestecul de lucruri și mă simt ca un joc de masă de aventură.
BS moneygrab. Nu juca acest joc, este o perioadă de timp. Nu este nimic de făcut după o zi de joc, cheltuiește bani doar dacă vrei să joci mai mult. Jocul nu este rău în sine, dar economia este cea mai proastă și, dacă nu plătiți complet pentru a juca/a câștiga, mai bine stați departe. Păcat că DEV-urile sunt atât de lacomi orice ruinează un colecționar de eroi destul de bun și chiar mai mult decât restul, posibil. Restul dintre ei, cel mai probabil, puteți juca cel puțin o săptămână, așa că aceasta este lăcomie un alt nivel. Cel puțin am aflat mai repede.
O reprezentare foarte slabă a unui lucru frumos. Se pare că s-au străduit foarte mult pentru a-și smulge Rolul Critic și s-au lăsat de pe umeri după marele succes al Legendei Vox Machina.
Greu de câștigat pietre prețioase sau pergamente mari de convocare fără a plăti
un joc destul de bun, dar am o problemă la descărcarea actualizării
Setări irelevante, deoarece niciuna dintre ele nu poate fi debifată, dar cel puțin nu există anunțuri? 🤷🏼♂️
Joc distractiv, dar opțiuni standard de preluare de numerar.
Învârtire cool pe un tip de joc clasic pentru mobil.. design bune și se simte bine puse împreună. Negativ este că se simte prea concentrat pe monetizările sale.
Wow, minunat pentru a-ți găti telefonul. Ca și jocul, dar în 15 minute noul meu pixel 6 a devenit nova. Noroc
RPG Dice: Heroes of Whitestone 角色扮演 pljy
Un joc grozav până acum. Mi-aș dori doar să nu adăugați reînnoire automată la diferitele pachete care pot fi achiziționate.
Îmi place combinația de joc de societate și joc de rol. Prea multe reclame insa.
RPG Dice: Heroes of Whitestone Rol ijro etiladigan ome
Remediați meniul de opțiuni nu mă lasă să dezactivez sunetul sau muzica... altfel minunat 🎮 joc
Un mod foarte interesant de a face un RPG și sistemul Gacha. Distracție până acum!
Nici măcar nu pot juca jocul pentru că îmi tot spune să descarc noua versiune dacă jocul, dar nu există nicio versiune nouă de descărcat.
Joc frumos, dar fără coop, nu toate discuțiile. Și greu de obținut un erou de 4 stele
Devine plictisitor repede
RPG Dice: Heroes of Whitestone பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் rht
Distracție până acum, dar atât de lent de jucat
Este un joc bun, nu-ți ia mult timp pentru a-l înțelege, iar butonul de redare automată este util. Îmi place când pot să aleg ce vreau să fac sau să fiu leneș
Nu știu de ce este puțin cam întârziat pe nota mea 20 ultra. Idei interesante, dar stilul artistic nu ceașca mea de ceai. S-ar putea să revin din nou dacă văd că merge bine în topuri
Există vreo modalitate de a-mi lega contul, astfel încât să pot juca progresul pe un alt dispozitiv? P.S. Va acorda acestui joc o evaluare de 5 stele dacă au fost adăugate funcții multiplayer (cum ar fi pvp, chat, breasla etc.).
Îmi place foarte mult acest joc!Căutam un joc de societate și acesta se potrivește cu ceea ce îmi doream. Aspectul RPG este un super bonus de care nu eram sigur la început, dar după ce l-am jucat văd beneficiile acestuia. Este atât de amuzant!!!
Mi se pare jocul interesant și plăcut! Este o încercare obligatorie!
Joc stricat Am reușit să ajung în aproximativ 20 de minute de joc și apoi, de îndată ce am început să lucrez la primul capitol, jocul a încetat să mai răspundă la atingere, am închis jocul și m-a adus înapoi la ecranul principal al campaniei și am tot nu pot face clic pe nimic, am încercat să dezinstalez și să reinstalez și tot nu mă lasă să dau clic pe nimic sau să răspund la atingere
Pare un joc decent până acum, dar cu siguranță încearcă să te mulgă pentru bani de la bun început.
Acesta este un fel de clătire și repetă ca și alte jocuri din acest stil. Este grozav? Nu. Este bine? Da. Puteți spune că vor să cumpărați aur sau să măcinați jocul. Din fericire, nu există reclame, așa că există asta. Obțineți, de asemenea, un plus de energie pentru a obține unul investit mental. Îmi place aspectul cu zarurile. Material bun, mai slab în general.
Galaxy Force: Alien Shooter Žaid. automat. vwqf
Mă bucur de joc până acum. Aș evalua 5 stele dacă descrierea și informațiile despre mecanica, utilizările și caracteristicile zarurilor ar fi mai informative.
O combinație cu adevărat interesantă de elemente, împreună cu modificări granulare destul de grozave ale eroilor, fac o interpretare captivantă a unui hibrid RPG/board. Designul artistic ar putea folosi ceva dragoste, iar bătăliile ar beneficia de unele variații, atât în ceea ce privește obiectivele/condițiile de victorie, cât și tacticile amestecate. Pot să-mi maximizez cei mai buni eroi cu cel mai bun kit al meu și să las lupta automată să facă treaba? Hmm.Mi-ar plăcea să am un stimulent pentru a alege un erou sau o specificație în detrimentul altuia în funcție de opoziție/obiectiv.
Un cuvânt. Monoton. Nu prea multa imaginatie. Îngrozitor de repetitiv
Joc grozav, cu excepția faptului că nu pot opri sunetul
Mă bucur de asta până acum, devreme, așa că vom vedea dacă la un moment dat apare un zid de plată. Deocamdată, însă, îmi place foarte mult, un joc mobil grozav și pentru iubitorii de jocuri de masă!
Deschiderea blocată în DEX din cauza faptului că este „destinată unui ecran tactil”. Leneș și nu are niciun sens, o cantitate bună de lapdock-uri au un ecran tactil. Mai multe opțiuni de joc este întotdeauna mai bine.
Joc bun, dar după nivelul 27 devine măcinat
RPG Dice: Heroes of Whitestone Rollenspel zpuw
Până acum, bine. Mă bucur de fiecare secundă. Un joc foarte bun și o progresie pare rezonabilă
Un joc foarte unic și minunat, cu o mulțime de potențial de creștere care îl va menține relevant pentru o perioadă de timp
Dezinstalare deoarece a încetat să funcționeze la scurt timp după prima/a doua redare. Am cea mai nouă versiune, astfel încât actualizarea nu mi-a rezolvat problemele, adică nu trece niciodată la încărcare.
Jocul este distractiv dar, odată ce ajung la nivelul 5, îngheață și nu mai pot merge mai departe. L-am dezinstalat și reinstalat cu aceleași rezultate. Până se remediază, îl dezinstalez.
RPG Dice: Heroes of Whitestone Jeux de rôles sad
Ca să fii jefuit? Acesta este jocul pentru tine atunci....
Bine până acum
Vă ține de mână puțin până la mult la început, aproape că nu mai jucați, dar a fost împins. a meritat.. multa distractie