Post by cramimspecgastcom on Mar 7, 2022 17:08:31 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suspects: Mystery Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód végtelen arany ▞▞▞
▞▞▞ Suspects: Mystery Mansion 2022 version ▞▞▞
Szeretem ezt a játékot, mert ebben a játékban emberekkel beszélgethetsz és emberekkel találkozhatsz és ez pont olyan, mint köztünk, de háziállatokkal!!!
ezt a játékot annyira szórakoztató játszani a játékosok és az emberek miatt, akiket nézek meghalni
Csusuy
Jobb lenne, ha lenne egy chatmenü a játékban lévő ismerősöknek, ahol privátban beszélgethetnek
Maga a játék nagyon szórakoztató és nagyszerű! A játékban előforduló hibák és hibák mennyisége azonban lehetetlenné teszi az élvezetet. A lefagyások, chat-hibák, stb között még játszani is nehéz. Most az új frissítéssel nem is tudom betölteni az alkalmazást. Kérjük, javítsa ki az összes hibát és hibát, mielőtt új tartalmat adna hozzá!!!
Letöltöttem ezt a játékot, és ez a játék ismételten azt mutatja, hogy frissítsd ezt a játékot, de nincs lehetőség a frissítés idk javítására
Amúgy ez elõbb volt mint az among is plussz ez sokkal jobb
Szórakoztató, de annyi kisgyerek van, akik ok nélkül leszavaznak, ha nálad volt a vámpírcápa, azt mondják, hogy hátborzongató és ijesztő, és leszavaznak, vagy ok nélkül elhallgattatnak, ha kortól játszol. gyerekek a te korodban jobb lenne
Bucknak esélye sincs arra, hogy valaha is fel tudjon szerelni egy vámpírbőrt, még a boltban sem lehet megvásárolni! De még mindig megvan ez a forgó kerék, ahol "esélyt" ad a győzelemre. Itt az a helyzet, hogy nem tudod és nem is lesz soha esélyed megszerezni, akkor miért van a kerék? Nézz be a boltba, mindenki vásárolhat vámpír bőrt, KIVÉVE Buck. Idk, összesen több mint 1000 dollárt költöttem hűséges játékosként az 1. nap óta, és még a 100 dolláromat sem tudták visszafizetni, amit egy kerékre költöttem egy elérhetetlen nyeremény mellett.
Csodálatos köztünk alapú játék hangos csevegéssel és aranyos és imádnivaló állatokkal, amelyek közül néhányan gyilkosok játszanak most, és értékelje a jobb frissítésekért 🤔
Köszönöm, hogy elkészítette ezt a játékot. Szereztem itt 2 új barátot és a játék olyan mint köztünk, csak állatokkal és hangos chattel.
A legjobb másolat közöttünk, de jobb funkciókkal, mint hangcsevegés, barátok, arany passz, jelentés vagy rúgás, ha visszaélést okoznak stb. A térkép nagyon jó és a feladatok érdekesek...... a grafika jó, csak a hibát találtam Ázsia szerveren való készítés, mert a játékosok kevésbé vannak, így a meccsek elkészítése olyan sokáig tart, ezért kérlek javítsd.... különben a játék jó, azt javaslom, hogy egyszer játsszon.
Nagyon szeretem ezt a játékot, mert majdnem olyan, mint a cluedo. A kedvenc részem ebből a játékból az, hogy elmélyülten tudsz beszélni Pepole-val, és ez csodálatos!! Ha jól gondolom, én vagyok az egyetlen, akit néha kirúgnak..... De nem bánom, nincsenek haragproblémáim:) Amúgy szerintem ez egy jó játék👌
Suspects: Mystery Mansion Aksi gkma
Bárcsak többet tehetnék, mert ez a játék csodálatos, de frissítést kért, és most nem tudok belépni, hacsak nem törlöm, szóval ha van rá mód, kérlek szólj.
Nightmares from the Deep®: The Siren’s Call Sarguzasht ynxx
Annyira szórakoztató, de a sok alkalmazásban történő vásárlás és kiegészítés túl sok 😔😔 Nagyon fel vagyok háborodva srácok, kérlek, tegyetek valamit ez ügyben, akkor adok nektek 5 csillagot, pls thx, folytassa a kemény munkát 😍😍
Eleinte jó játék volt, baromira szeretem ezt, de mostanában a hiba minden, 2 csillagosra váltok, megszakadt a kapcsolat, pedig jó wifim van😑 Sokszor elakadtam, majd amikor visszatérek, már szellem 👻😑, sok betöltés és hiba. Pls javítsd ki. És megint valami nem stimmel, azt írja frissíteni kell és amikor frissítettem nem nyílik meg 😒
Túl sok a hiba. A játék a játék újraindítása után is elakad a játék közepén. Az előző meccs nem nyílik meg, hanem visszamegy a kezdőlapra. A késés is komoly probléma. Nagyon nagy sebességű kapcsolat szükséges a játékhoz.
ez az alkalmazás olyan jó, mintha hangcsevegés lenne ingyenes szöveg nélkül, egyszerűen imádom ezt a játékot, és meghívhatom a barátaimat, ezért értékelem 5 csillaggal 🤩
Jobb mint az köztünk nagyon imádom
Minden alkalommal, amikor megpróbálom megnyitni a játékot, hiba lép fel rajtam, és arra késztet, hogy otthagyjam a játékot, mielőtt még a játékban lennék, és ez szívás, mert látni akartam, hogyan működik ez a játék, és játszani a nővéremmel, de nem. kirúgni a játékból.
Nem tudok elromlott játékkal játszani, folyton azt akarom, hogy használjam a mikrofont.
Szórakoztató, a barátom azt mondta, hogy ez egy nagyon szórakoztató játék, és csak csukd be a gyereket, szóval megtettem egy darabig, és az uoutube-on ezek a youtuberek hangos csevegést folytattak, és utánanéztem, hogyan lehet megjavítani mobilon, meg minden. A lényeg az, hogy új accc-ot kell szerezned rá, mert felvetted a gyerekeket, és az összes cuccomat törölték, mert a fejlesztő nem rakott oda gyerekhangos chat-et, de ez egy nagyon jó játék, csak szeretném. noan a hangos csevegésről, mert sok karakter volt ott
Imádom a játékot, de szabaduljak meg azoktól a némító opcióktól, amelyek durva, túl régi, rossz nyelvezetűek. Úgy értem, ez furcsa, mert még beszélni sem tudsz, hogy elmagyarázhasd, és az emberek szándékosan elnémítottak. Szintén szórakoztató játék, de nem szeretem a némítást és a mikrofonok hangosabbá tételét. Ezt azért mondom, mert nem volt alkalmam elmagyarázni, hogy továbbra is szeretem a játékot.
Nem tudok játszani... Amikor a játék elindul, folyamatosan mozog a térképen, és nem tehetek semmit. Még akkor sem hagyhatom el a gyufát, ha meghalok. Kérlek javítsd ki
Irritáló a csatlakozás és a játék minden lépésénél
Nagyon szórakoztató, de ha elhagyod, akkor is van hangja
Nem tudok játszani a játékkal egy nem létező frissítés miatt. Nincs értelme megvenni ezt a játékot, mert nem csinál semmit
Ez a játék olyan, mint köztünk, kivéve a hangos chat
Isten gsme igen Isten
Az egész egy másolat a brawl stars és az amungus keveréke az egész egy copy👎👎
Ez a játék annyira mérgező, hogy miért mondtam, hogy mérgező 1. Voltak gyerekek, akik nem voltak gyerekbarátok, és zaklattak engem 2. Megengedik, hogy összefogjanak? 3. Voltak olyan gyerekek, akik barátok voltak, és folyton rám szavaztak. 4. A blokk vagy jelentés valódi jelentés volt 5. Sok gyerek blokkolt vagy jelentett engem És ez az egész játék valóban nem gyerekbarát, és az igazi jelentésnek olyannak kell lennie, mint amikor letiltod őket, ki kell rúgni a csoportból!
kiváló
Mindig megszakad, még jó internetkapcsolat esetén is.
Suspects: Mystery Mansion Action enmh
Személy szerint ez egy nagyszerű játék és szórakoztató játék, szeretem, hogy beszélhetek másokkal, de ahogy néhányan mondják, a játékok túl rövidek
Imádom ezt a játékot semmi baj grafika játékmenet mindent kérlek adj hozzá több animációt a gyilkosnak és a vendégnek😁😀
Laggy játék oneplus 9 pro snapdragon 888 cpu-n, aminek nem szabadna így lennie.
Jó lenne ha a barátomal tudnék játszani úgy hogy mondjuk be nyomom a profilját és join olok rá mint például a Robloxban 2 csillag míg ki nem javítja És azért nem 1* mert a játék attól még jó kérlek szépen javitsátok a hibát Előre is köszönöm
Menő játék. Igazán szeretem. De ezt a játékot MÁR nem tudom frissíteni. ne töltse le, ha sikertelen
Ez a játék csodálatos, és kölcsönhatásba léphet más emberekkel. de csak arról van szó, hogy mi értelme van barátaidnak, ha nem tudsz csatlakozni a játékukhoz, vagy nem tudsz velük semmit csinálni, miután elhagytad a játékot, és a hibákat, mint például (Nem hall senki vagy ők nem hallanak téged, A játékos nem tud mozogni és több). Ha van mód arra, hogy csatlakozzon a barátaihoz, ha hozzáadja őket, akkor kérem, segítsen nekem.
Te jó ég
Nem lehet csatlakozni a szerverhez
Nem szeretem a gyerekekkel való játék gondolatát, sértés 10 éves és fiatalabb gyerekek között játszani . Kitöröltem a játékot nem szeretem a hülyeséget 😒
Kedves fejlesztők, ez egy nagyon szép játék. Néhány napja játszom vele, és úgy érzem, hogy ez a játék sokkal jobb, mint a többi játék, de van néhány dolog, amit meg kell változtatnod ezen a játékon, például optimalizáld a hangcsevegés funkciót, mert túl sok hálózatot vesz igénybe, és kérlek, hozz néhány eseményt, hogy normál játékosok is kaphatnak skineket és jelmezeket. Köszönöm remélem válaszol.
Nem tetszik, ahogy chatelsz! Alapvetően csak letöltöttem, és véletlenszerűen benéztem a chatbe, hogy lássam, miről beszélnek, és ekkor megjelenik az f szó és az n szó! Úgy gondolom, hogy különösen a 9 éven aluli gyerekeknek (mint én) nem szabad játszani ezt. Hát ez a születési dátumtól függ. Azt mondom, távolítsuk el a chat !!!
Ez a játék a legjobb, de azt mondják, alacsony az internetkapcsolatom, de nem, javítsd ki, 5 csillagot adok rá, az állóképek nem működnek
Hangos chat van benne (:
A játék annyira hibás lett a frissítés után, hogy szó szerint hülyeség. Még nagyobb kapcsolati sebességet igényel, ami miatt nem tudok megfelelően játszani. Az általam elvégzett feladatok nem készülnek el, és amikor megérintem a kill gombot, senki sem hal meg. Javítsd ki!