Post by cramimspecgastcom on Mar 7, 2022 17:17:37 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Cultures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Cultures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem punkte ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Cultures 2022 version ▞▞▞
Ei saa sisse. Kas server on maas? Suurepärane mäng, kuid pole üle 2 tunni saanud mängu, ütleb, et server on maas või internet, kuid mul pole probleeme teiste mängude mängimisega. Palun aidake
Paar tundi oli lõbus, aga siis läheb nii aeglaseks ja üldse raskeks, et pole mõtet tagasi minna. Täiendused on väga väikesed, maad pole piisavalt, et midagi ehitada... Mäng vajab suuremat edu, et ma selle juurde tagasi tuleksin.Vabandust, aga ma liigun edasi teiste mängude juurde, mis annavad mulle tunde, nagu jõuan kuhugi.
väga hea mäng
See on väga ainulaadne ja huvitav mäng. Minu ainus etteheide on see, et skautluseks kuluv kulla ja ajakulu on natuke liiga palju. Kui arendajad saaksid seda kohandada. Mäng saab olema väga hea mäng. 5*****
Mäng on hea. Interneti-probleemid on naeruväärsed. Ma lihtsalt ei saa seda uuesti avada. Kasutu.
Aeglane toit ei ole piisavalt inimesi, keda mängule lisada läbi ajastute, kui lähete tööle.
Hämmastav impeeriumi ehitamise mäng! Graafika ja animatsioonid on nii ilusad, et mulle meeldib oma töötajatele ülesandeid anda ja vaadata, kuidas nad erinevatest suundadest ülesandeid täitma jooksevad. Armasta ressursside kogumist, uuenduste uurimist ja eriti võitlust aardejahi või kampaania edenemise nimel. Elvenar ja Forge of Empires olid tõesti head, aga RoC on veel parem.
Rise of Cultures Strategie ckrj
Rise of Cultures உத்தி zsd
Halvim mäng kunagi tehtud. See mäng algab 5 sekundi pärast ja pärast seda, kui olete ülesande täitnud, ei saa te auhindu kätte saada, enne kui saan midagi teha.
Kõik ülesanded on kadunud, öeldes, et võin neid järgida, kui jõuan Rooma kultuuri. Kui see juhtus, moodustas see 70% praegusest kultuurist. Parandage see palun
Esiteks on mäng fantastiline, mänginud seda rohkem kui kuu, pole kordagi suuremate probleemidega kokku puutunud. Sain 4 tärni lihtsalt sellepärast, et mul on vähe soovitusi: 1. Kuna talvine üritus on läbi, siis on vaja teha ülesandeid, mis aitavad meil turu uuendamiseks žetoone hankida. 2. Hoonete arv ja pindala, mida need vajavad, on olnud tekitades juba mõnda aega probleeme, et kohaneda meie lukustamata maadega. 3. Müntide ja toiduainete tasakaal vajab parandamist, talude majutamine on tõsine
Mäng on liiga aeglane, normaalse tempoga liikumiseks peate ostma kalliskive.
Parim... Ainult üks probleem, miks uue piirkonna uurimine nii kaua aega võtab? Ma tean, et kalliskivide müümine on ärile kasulik, kuid see on liiga kallis ja võtab liiga kaua aega... Palun tehke see pooleks... Varem oli COC-l 45-minutiline ooteaeg, mis oleks need peaaegu purustanud, seega kulub umbes 5 minutiks... Palun arvestage minu sooviga 🙂
Kui hästi läbimõeldud mäng see on. See jookseb ülimalt sujuvalt. See on praktiliselt veatu. UI ja kõik muu. Suurepärane töö. Animatsioonid on ka väga hästi tehtud. Lihtne, kuid sujuv. Enamikul mängudel on tõmblevad animatsioonid, nagu töötaksid need kiirusega üks kaader sekundis. See on nii armas väike mäng ja tehniliselt väga kindel. Isegi Bluestacksis töötab see nagu unistus.
See on tõesti hea ja huvitav mäng. Ainus, mis mind nii väga häirib, on ühenduse probleemid. Pole tähtis, kui hea on teie internet või kuidas see võtab isegi palju tugevamaid mänge. See jääb ikka maha, nii palju mahajäämust. Mu internet on küll väga hea, aga ometi ütleb, et mul on Internetiga probleeme ja et pean mängu uuesti käivitama ja seda, mida ma tegin, seda juhtub tõesti sageli... Ärritav.
Mulle väga meeldib arendajaid toetada ja tean InnoGamesi juba ammusest ajast, arvestades, et olen Tribal Warsi ja Grepolist mänginud juba pikka aega. Kuid see mäng on algse mängu tsivilisatsiooni halb koopia. Mul on väga kahju, et seda kirjutan, kuid see on tõde.
Suurepärane graafika, see on pikk strateegiline mäng, nii et peate mängimiseks olema kannatlik. Samuti oleks tore, kui annaksite välja natuke rohkem teemante, rubiine või kuidas iganes te neid nimetate...
Suurepärane mäng! annab 4 tärni sagedase mänguhoolduse tõttu, mis takistab teil mängimist.
Mäng on üsna pingevaba ja mängitav F2P režiimis. Tasakaal ressursside ja nende vajaduste vahel on aga täiesti paigast ära. Teil on piisavalt kulda, et kõik uuringud ja uuendused ühe korraga lõpule viia, kuid teil pole piisavalt toitu isegi ühe sammu jaoks.
Mäng oli ideaalne enne värskendamist! Mul on ka probleeme vägede ja missiooniga... Loodan, et see on ajutine probleem, kuid mängijad vajavad kaotatud aja eest kompensatsiooni
Nagu see mäng siiani. Ühendab "ühendamise" tüüpi võitluse territooriumi laiendamisega. Hoonete planeerimine monumentide ümber on korralik mehaanik. Ainus PÕHINE puudus on uuringute kogumise aeglus. Soovin, et oleks võimalus teadusuuringute eest ressursse maksta, kuid praegu on see piinavalt aeglane. (3/5) Värskendus: jätkas mängu mängimist ja see kiirendas tempot ega ole enam piinav. Arvan ikka, et algus peaks olema veidi kiirem. (4/5)
algab veidi aeglaselt, aga siiani on kõik hästi... Värskenda, ma mängin endiselt, see ei võta kogu mu mänguaega, aga mulle meeldib, et saan lahkuda ja tagasi tulla ilma midagi kaotamata. See on minu lõunamängu käik juba mitu nädalat.
Ilus mäng, AGA kõike, ja ma mõtlen kõike, tehakse selleks, et sul raha kulutada. Palju sellest, kui soovite tõesti pikas perspektiivis mängida. Seda mängu peaks müüma 10-20€, aga 4 kuu jooksul kulutasin üle 60€. Olin konksus ja jäin roomamisse nii tihti kinni või aeglustusse, et kulutasin 5€ või 10€ asjade liikuma panemiseks. Mõne aja pärast teate, et nad on teie sõltuvuse saagiks, kuid investeerisite nii palju aega, et kulutate edasi. See on röövellik ärimudel.
Mulle meeldis mäng, kuid võitlus on liiga raske. Ükskõik, mida ma ka ei teeks, tundub, et ma ei saa edeneda.
Mäng on tegelikult päris hea, edenemiskampaania, mis hoiab käes qnd õpetab põhitõdesid. Soovin, et mobiilimängude tööstus selle kiire kasumi mudeliga kaoks, mõelge, kas nad saavutaksid selle, et saaksite edasi liikuda, enne kui suunate teid ostma kalliskive, mida nad rohkem teeniksid. Soovitage tal alustada, kuid mitte mängida pikas perspektiivis ilma mikrotehinguteta, korraldage see välja arendajate mobiilne pool mängude nii hingetu ja häbi, et arvutimängud lähevad sama teed.
Seni näeb selle armas mäng, kas nad suudavad teiste mängijatega võidelda lõbusamalt
Peaaegu iga kord, kui kuvatakse tõrketeade "Serverid pole ajutiselt saadaval".
Mäng jookseb pärast viimast värskendust kõvasti kokku, ei saa kasarmutest vägesid koguda, lõbus mäng, kuid vajab viimistlemist. Loodetavasti saab see probleem lahendatud, sest ma tahan anda sellele mängule 5 tärni arvustuse!
Rally Fury - Extreme Racing Αγώνες ysgh
Kuigi mäng on hea, kuid sageli "Server pole saadaval" ja vähesed vead muudavad nüansi. Vähemalt kompenseerige "Server pole saadaval".
Vead hakkasid ilmnema pärast hunniku raha kulutamist. Iga kord, kui ma meeskonna loomise lõpetan, ilmub tõrge ja mäng laadib ennast uuesti
Ei leia minu sõprade loodud erilist liitu. Isegi kui ma sisestan täpse nime, ei kuvata liit.
Just alustasin mängu, kuid tunnen, et toidu genereerimine toimub automaatselt, selle asemel, et seda lisada. Ma ei tea, kas see hiljem mängus automatiseeritakse, nii et lihtsalt minu noob-ülevaade.
Rise of Cultures உத்தி hsy
See peab olema halvima mänguga, mida olen mänginud seoses väga ebastabiilse Internetiga.
Hea mäng, kuid see on tasuline mäng, mille saate seni saavutanud, siis ei saa jätkata ilma maa laiendamiseks raha kulutamata. Häbi tõesti
Rise of Cultures Strategy pcxw
Ma arvan, et see on suurepärane, et nautisin lahinguid, mida võite võita vägede strateegilise paigutamise ja oma komandöri võimete õige kasutamisega. Kaotasin edu pärast seda, kui purustasin oma vana telefoni. Soovin, et saaksin selle tagasi, edasiminek võtab kaua aega. varajase Rooma ja see võttis mul umbes 2 kuud, kuid ma mängin juhuslikult ega kuluta lisaraha. Mängin kindlasti uuesti, kui saan üle kaotusest, mis tuleneb ettenägelikkuse puudumisest
On viga, et kui võitlete kampaanias mõnes piirkonnas enne, kui saate ülesande, mis käsib teil võidelda, muutub see ülesanne lahendamatuks. Sa peaksid lööma armeed, mis on juba pekstud... Toetus ei aita. Olen juba saanud 2 eitavat vastust, milles nad väidavad, et on lahendatavaid avatud ülesandeid. Kuid kahest teisest ülesandest on mõlemad talvised ülesanded ja üks neist saab turutaseme 3, mis pole samuti praeguses etapis lahendatav. Suurepärane
See on lõbus ja korralik mäng, kuid kauplemine on häiritud. Lihtsalt liiga palju kordi kogete, et te ei saa seda, mille eest olete kaubelnud. Väga masendav ja ärritav, et pead üleni lihvima! 😡
Vabandust, et teie jamamäng sõltub niivõrd Interneti-juurdepääsust, et kui mul on täis 5G ribad, peab see iga 5 sekundi järel hüppama kasti "Laadi uuesti, oodake".
Mulle meeldib mängu kontseptsioon, kuid ma vihkan tõsiasja, et edenemiseks olete sunnitud kauplema, kuna te pole edenemispuus vajalikku eset(e) lahti lukustanud. Veelgi enam, teil on igal ajahetkel lubatud omada ainult X kogust maju, kasarmuid, töökodasid või talusid, välja arvatud juhul, kui maksate rohkemate majade ostmiseks päris raha, mitte aga lubate teil valida, kui palju neist igast soovite, ilma teid piiramata. See aeglustab mängu nii palju
Mäng on väga lineaarne. Progress on väga aeglane.
See on tõesti suurepärane mäng, ma armastan ehitusmudeleid, seda, kui realistlik on läbi aegade ja kuidas töötajad muudavad küla elavaks, kahtlemata 5 tärni.
1.) Mäng on täis vigu. Laaditakse uuesti, kui kaubanduspakkumine on vastu võetud. Soovitud pakkumise vastuvõtmiseks kulub peaaegu 3-4 katset ja mõnikord kauem. 2.) Serverid on sageli maas. 3.) Toetus ei ole üldse kasulik. Nad saadavad lihtsalt ühe laineri, öeldes, et lõpuks on kõik korras. 4.) Vastavalt tugimeeskonnale on visuaalne probleem, mille tõttu auhindu ei näe, kuid need harjuvad ikkagi kummaliselt ilma mängija teadmata. Kas pole kindel, kuidas see võimalik on? PS: olete juba taotlenud konto kustutamist.
suur raha väljajuurimise mäng, kui soovite tasuta mängida, olge 5-minutise mängu ja eoonide ootamise jooksul valmis.