Post by cramimspecgastcom on Mar 7, 2022 17:23:46 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter Balls - Popping ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter Balls - Popping IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайни ключове ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter Balls - Popping 2022 version ▞▞▞
Обичам го и е смешно. Но трябва да имаме повече здраве
Защо не е като видеото, направено като мост, което би било страхотно, но не бих искал да е стрелец с балончета на мостове като видеото... Мислили ли сте някога за това
Добра игра, но твърде много реклами
Твърде много реклами!@@##$$/^
Roblox Adventure cds
Замръзва на екрана за допълнителни топки.
Bubble Shooter Balls - Popping ஆர்கேட் bsem
Харесвам тази игра, но има твърде много реклами.
всичко е наред
Наистина ми хареса, тогава започна да замръзва всяка една игра...и рекламите вече съм изтощен от тях... време е да деинсталирам мисля
БОКЛУК ПЪЛНА С РЕКЛАМИ!
Сладка игра
Понякога просто трябва да пуснете няколко мехурчета. Подготвя ви за следващата седмица на упорита работа без много караница.
Subhan12345
Страхотна игра, жалко, че не може да се свърже с Facebook, така че може да запази нивата
Това е страхотна сладка игра, мисля, че е предимно за деца, много проста,
През повечето време е лесно, но е забавно!
Всичко в играта постоянно и непрекъснато замръзва... Харесайте тази игра, но не можете да я играете или й се насладете поради всички проблеми. Не можете да гледате видеоклипове за награди, не можете да претендирате за ежедневни награди. Изобщо не мога да играя играта, защото винаги е задръстена, замръзнала или нещо подобно. МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ГО ПРАВИЛНО, ТОЛКОВА РАЗЧИТАЮЩО!.... Сега искате да променя оценката си на 5 звезди! Няма смисъл, когато играта е повредена, не работи правилно... Ако и когато наистина го поправите, ще помисля за промяна на моя рейтинг
Облекло на Fujii от ghjfyu6rdfghjjhgggyhuuiujuvvvhjkkp0988uugfggggfttuikbvcgghiojhhujuju джуджицу vgggfggggbggghhhiuddrffhi
Добре, игра.... просто твърде много реклами, за да се придвижвате.
Продължава да затваря в средата, ако играта-----Това е гадно.
Bubble Shooter Balls - Popping Παιχνίδια arcade oqb
Тази игра би била по-забавна, АКО можехте да използвате звездите и монетите, за да купите допълнителен ход, вместо да се налага да гледате реклами! Тъй като монетите и звездите са ненужни!
Играта е забавна. Трябва да се обърне внимание.
Харесвам тази игра, но е малко скучна
ПЪТ ДО МНОГО ДОБАВЕНИЯ. ОТПУБЛЕТЕ ГИ.
,😁
За много реклами в пътя
Може би щях да се насладя на тази игра повече, ако мехурчетата бяха малко по-големи, стрелецът се срещаше чак до мехурчетата и никога не съм играл нито една игра, в която има толкова много досадни реклами! Чао.
Потенциално добра малка игра, но твърде много реклами. Не пускам реклами, но една изскача след всеки един прозорец. Напълно го разваля. Трябваше да се деинсталира!
Снимката на профила на играчите липсва в картата на нивата!!! Защо
Не е това, което вашите момчета рекламират във фейсбук
Играта не е нищо като рекламирана. Разработчикът пише свои собствени рецензии, вижте как всички дати не са последователни. Рекламите многократно показват анимационна жена, която трябва да съблечете. Играта е гадна. Разработчиците трябва да са перверзници.
Интересни и разтоварващи игри