Post by cramimspecgastcom on Mar 7, 2022 17:33:13 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות הרבה אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
大富豪賭場-經典老虎機遊戲 博奕 xvq
בסדר
הטוב: *משחק נחמד *עיצובי סילון נחמדים *כמו איך אני יכול לשחק באינטרנט ברחבי העולם. הרע: *שפר את הגרפיקה רק עוד קצת. *בחירת האזור טובה אבל... אתם יכולים לעשות יותר טוב מ-(2) בחירת אזורים. *זמן טחינת הכסף יכול גם להיות טוב יותר. *הפרס היומי יכול להיות יותר טוב ממה שהוא. * רקע עיר שבור יהיה נחמד. עובדה מרגשת: עבורכם/ים להמציא את האפליקציה הזו זה מדהים ותודה לכם שהקדשתם מזמנכם להכין את המשחק הזה....
תודה חברים אני אוהב את המשחק הזה. אני רוצה שתשדרג כמה תכונות למטה - Flare לא מונע טילים בזמן קרב כלבים. - אפקט קול ומוזיקה רוצים להיות מופרדים.(במקרה שלי, הורדתי את עוצמת הקול בהגדרה, כולם נעלמים.) - אם אפשר, אני רוצה לשחק במצב FPS. תודה
לא קיבלתי פיצוי נגד טעות במשחק...המשחק שלי נתקע 4 פעמים אבל עדיין אין פיצוי על זה...אני לא מרוצה כי היוצר לא נותן פיצוי כמו שהוא הבטיח לנו. הוא מבקש יותר מדי הרשאות פרטיות.
אחד ממשחקי קרב הטיסה הטובים ביותר בחנות הפלייסטיישן. עם קצת שינויים ותיקוני באגים זה יכול להפוך ליצירת מופת בודדה. כמו כן, הצעה, במצב הישרדות תוכל לנצל מעט את המוביל המעופף כמו אפשרות לתדלק, לחמש מחדש ולתקן. אני מרגיש שהנחיתה עליו לא משרתת שום מטרה מלבד אותה אפקט של להרוג. יתר על כן אם אפשר להמשיך מהרמות שהגעת אליהם במצב Base Raid במקום להתחיל הכל מחדש ברגע שהטיימר יגמר, זה יהיה נהדר. ובכל זאת זה משחק טוב בסך הכל.
לא משחק ברמה גבוהה
למרות המשחק המקוון הטוב, המשחק הוא מונוטוני. עבור המטוסים, לאחר ששדרגת את שלך, תתחרה מול שחקנים עם מעמד גבוה יותר במשחקים המקוונים. המשחק הזה תובע משמעות אם אתה רוצה לנצח אתה צריך לשדרג וזה עולה הרבה. כמו כן הם הציבו המון מודעות. אני מתכוון שאני אוהב את המשחק הזה אבל הם צריכים לשנות את מערכת ההתאמה.
המטוס שלי לא נהרס,🤣🤣🤣🤣 מעודכן מוזר, כל גוף המטוס נשרף בשריפה אבל לא נהרס. בבקשה לפתור את זה
זה מדהים אני משחק במשחק הזה כבר חודשיים ולא השתעממתי אבל הדבר היחיד שלא אהבתי זה שאין חברים במשחק. אנא צור הזדמנות שבה נוכל להפוך שחקנים אחרים לחברים שלנו ונוכל לשחק בקרבות פרטיים איתם או נגדם ונוכל לשוחח איתם בקרב.
כיף
. @ ל- @update thes+ של מפתח מטוסי קרב מודרניים. יש לי רעיון של מצב רוח לשחק, הוסף מצב משחק חדש בשם, #בקרת אזור, (כך שמטוסים צריכים להגיע ל-100% של לכידת אזור) מי שמקבל 100% ראשון מנצח* .תודה לך על כל העבודה הקשה שלך...המשחק הכי טוב בגדול likeeeeeeeeeeeeeee
משחק חסר ברק ומאוד לא מאוזן. אתה בעצם יורה טילים כמעט בלתי נמנעים לעבר יריבים. יש אלמנט קל של טקטיקות שבו סגירה מאפשרת לך להשתמש בתותחים, אבל זה פגום בשל הפקדים האיטיים. אחרי רמה 6 (משחק של כמה שעות) עמדתי מול יריבים ברמה הרבה יותר גבוהה שיכולה בעצם ירייה אחת להרוג כל אחד אחר. שיווק אגרסיבי של שדרוגים לא עוזר. דלג על זה.
שיחקתי בזה בשנים 2015-2016 וזה עדיין משחק מגניב. עם זאת יש דברים שצריך לשפר. הגדרות: יש להפריד בין מוסיקה ואפקטים קוליים. מטבע: עוד ב-2015-2016 סירות הרג נותנות לך כ-125 מטבעות או יותר, אבל עכשיו רק 25, אפילו המטוסים נותנים כמות קטנה כל כך בהשוואה לאלה בשנים האחרונות. משחק: הוספת כמה תמרוני התחמקות באמצעות ג'ויסטיק או כפתור כלשהו אפילו ללא שימוש באבוקות יעזור מאוד במקרה של נעילת טילים.
הצוות שלך בהחלט השקיע הרבה מאמץ ופירוט בגרפיקה אבל החמיץ כמה היבטים חיוניים. ראשית המצערת שנותנת דחף למטוס לא קיימת ואפשרות הבקרה החלופית להזיז את הדש שמאלה וימינה המוזכרת בהתאמה ב"הגדרות בקרה" חסרה. יש אנשים כמוני שרגילים לתכונות כאלה מעדיפים זה ויש אחרים שמעדיפים את הג'ויסטיק. אנא עבד על הפרטים האלה ואז 5 כוכבים זה יהיה ממני.
מנוע המשחק פועל בדיוק אותו הדבר בכל פעם זה אומר שהוא משחק אותו דבר בכל פעם אם אתה משחק משחק ואומר שאתה נורה על ידי טיל אם אתה משחק מחדש את הרמה אז אתה יכול להימנע מהטיל כי יש לך את הידע של מתי ואיפה במקום שזה יהיה אקראי, כל מה שאתה צריך לעשות הוא ללמוד את הדפוס ותוכל לנצח את המשחק לחלוטין. זה צריך להיעשות עם משחק עם A. I טוב
Modern Warplanes: PvP Warfare Action jmtn
Modern Warplanes: PvP Warfare Action edjy
נא לתקן את האלגוריתם התואם שלך, להתאים שחקן עם רמת כוח דומה, כך שאפילו שחקן יוכל לקנות מטוס/נשק שנוכל להתחרות באותה רמת הספק. איך אתה יכול להתאים שחקן lvl < 10 באמצעות f-16 עם שחקן באמצעות idzelle או אפילו f22??? תחת טיפש!!!
משחק טוב ממש יש אפשרות לשחק טוב גם בלי כסף אמיתי ואיכות ממש טובה
אני אוהב את המשחק הזה, והשקעתי קצת כסף כדי לקנות פריטים. עד כה, זהו משחק מטוס הקרב הטוב ביותר. מינוס נקודות של המשחק הזה, יותר מדי רמאים, חוסר באירועים, תגמולים גרועים על היותם בדרג גבוה, שידוכים לא הוגנים וכו' בבקשה תקן, אני מאמין שיש למשחק הזה כל כך הרבה פוטנציאל ועתיד מזהיר.
משחק מדהים
המשחק הזה טוב ורוב הדברים. הבעיה היחידה שיש לכולם היא שלמטוסים אין שליטה מלאה. כל כך משעמם בלעדיו. והופך את המשחק לפחות מלא באקשן. ואז זה נהיה משעמם פשוט, להיכנס, לפנות, במהירות מלאה, טיל, מקלע, להסתובב ולנצח או להפסיד. זה פשוט כל כך משעמם.
Modern Warplanes: PvP Warfare ایکشن qrx
שכר גבוה כדי לנצח במשחק. והפרסומות המעצבנות האלה יהרסו לך את מצב הרוח. שחקנים עם מטוסים בתשלום ודברים אחרים יצודו אותך בצורה גרועה. אתה אפילו לא יכול להשיג תחרות הוגנת. מערכת שידוכים מבאסת שכן היא מתאימה לשחקן רמה 3 לשחקן רמה 13. כיום תשלום כדי לנצח הוא מסורת במשחקים. התחרות הלא הוגנת הזו גורמת לי להסיר את המשחק הזה.
זה משחק נהדר מלבד הרעש המעצבן! לא מצליח לכבות את המוזיקה המטופשת, ואייקון השתקת עוצמת הקול במשחק עובד לחצי שנייה. אני רוצה שיהיה לי רעש של משחק (מנוע, רקטות, אזהרות) אבל לא רוצה להאזין למוזיקה המטופשת או לנגנים אחרים. אין בחירה אמיתית של אודיו בהגדרות. אנא עזור!
קונספט נחמד, גרפיקה טובה מאוד ופקדים הגונים. שידוכים מחרידים. קניתי את כלי השיט הזמינים השני, ברמה 4, והתאימו עם שנות ה-30. להתפוצץ לפני שהנשקים שלי נמצאים בטווח זה מתסכל. אני לא רואה סיבה לשחק משחק לא כיף.
Modern Warplanes: PvP Warfare Aksyon smte
המשחק מגניב זקוק לכמה שיפורים עם חיתוך הסאונד פנימה והחוצה
משחק מדהים, ממש אוהב את החוויה אבל האם אתה יכול ליצור עוד אויבים בהישרדות מלבד ספינות ומטוסים אחרים כמו טנקים וגם עוד מפות שיהיו ממש אפי תודה.
עדכון אחרון לא יכול לשחק את לוי לבד. למה?
משחק נחמד
אני אוהב את המשחק הזה. מאוד מרתק ומהנה. 4 כוכבים, יתעדכן ל-5 אם הפקדים היו רק קצת יותר מדויקים, כמו אולי אפשרות להשתמש ב-d-pad סטטי, או בקרי מד תאוצה.
למעשה הפסקתי לשחק ב-Call of Duty בגלל מטוסי קרב מודרניים. זה לא משחק קל, דורש מיומנויות מתי ואיך לתמרן את המטוס. ללמוד איך להשתמש בהרים כמגן, חחח. הטיפול במטוסים לגיטימי! אבל מחק את הלייזר מורידים את המחירים. הוצאתי רק $3.00 אבל עכשיו הכל עולה על $15.00++ זה מגוחך והוסף מיקרופון כדי שנוכל לתקשר. עריכה: הפסקתי לשחק במטוסי מלחמה מודרניים בגלל שכל כך הרבה שחקנים פרצו למשחק הזה!
בסך הכל גרפיקה מעולה ושליטה. סיבה לכוכב אחד. קבל את מיון משחקי המוות איזון השחקן אינו קיים. כשחקן ברמה נמוכה יותר אין לך סיכוי לצבור מספיק נקודות כדי לעלות רמה בכלל, מכיוון שהשתדכת מול שחקנים ברמה גבוהה יותר במישורים ברמה גבוהה מאוד שפשוט הורסים אותך ללא הרף. הסיכוי היחיד שלך הוא אם אתה רוצה להוציא כמות גדולה של מטבע אמיתי על תשלום כדי לזכות
משחק מהנה אבל כרגיל התשלום של $ למשחק הוא קצת תלול עבור מטוסים וציוד מהשורה הראשונה... עדיין PvP די כיפי... חידשתי את הדירוג שלי מכיוון שהעדכון האחרון הרס אותו לבחורים קטנים שלא יכולים להרשות לעצמם את דברים של paytoplay... זהב כסף ופרימיום נהגו לחדש אחרי כל צפייה במודעה... עכשיו אתה מחכה 20 דקות!! גם תותח הלייזר שלי נעלם אחרי שבוע אחד בלבד... תגביר את זה חבר'ה אם אתה רוצה שאנשים כמוני יישארו מתעניינים......
כיף אבל לא מספיק
אני אוהב את האווויוניקה אבל די חסר דעת במצב מקוון אתה לעומתם. רבים רכשו את המטוסים ב-$99 ואין לך הרבה סיכוי איתם. עדיין כיף לשחק וכן, גם אני רכשתי פריטים. עדיין לא משוגע מספיק כדי לשלם $$$ גדול עבור מטוס.
כמעט הכול כתוב בסינית או ביפנית ולא מבינים כלום
יותר מטוסים, יותר מפות ועוד משימות יהיו הטובים ביותר
אני חושב שיצרני המשחק הזה עשו עבודה מצוינת!!! למרות שכדאי לך לעדכן ולתת לנו אפשרויות של שבט, הזמנות אישיות אחד לשני, כמה תחרויות ואולי מפה חדשה. אנחנו צריכים כמה אפשרויות ויכולות שיתנו לנו דברים לצפות קדימה וימשיכו אותנו לשחק. זה יהיה די מתוק.. גם רק כדי ליידע את המנהלים. ה"מודעות" לא כל כך רעות בכלל. אז מה יש מודעה אחרי כל משחק או קבל מטבעות כפולים.. זה לא רע בכלל. עבודה טובה מנהלים.
יפה מעוד
זה יכול להיות משחק 5☆ אם הם יפתרו כמה מהבעיות שיש. ראשית המשחק מתחיל לקפוא ולהתקלקל ממש רע כשאתה משחק באינטרנט יותר מדי זמן. שנית (זה באמת נכנס לי מתחת לעור) אם יש לך פרימיום (מה שמכפיל לך את הנקודות) לנניח 30 דקות, אם אתה משחק במצב משימה או מקוון כאשר 30 הדקות שלך נגמרות אתה מאבד את נקודות הפרימיום שלך. זה מבאס במיוחד אם שילמת עבור פרימיום.